"Вовчиці" в шоці! Олег Винник розповів про кількість сексуальних контактів у своєму житті (відео)

Співак переконаний, що з віком задоволення від сексу стає все «кайфовіше».

Кумир тисяч українських жінок співак Олег Винник шокував відвертим зізнанням про особисте життя, передають Патріоти України.

За словами Олега в інтерв'ю Дмитру Гордону, його особистий досвід дозволяє говорити, що з віком задоволення від сексу стає все «кайфовіше». «Цікаво, може, в 100 (років. - ред.) ще краще?» - задався він питанням.
Також він погодився з думкою тих, хто говорить, що життя після 40-50 років тільки починається. "Напевне так. Головне - встигати відчувати, відчути і понасолоджуватись», - підкреслив він, з жалем зазначивши, що багато хто не дозволяють собі отримувати задоволення від життя, прагнучи до ілюзорних вершин.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...