"Вовчиці" виють від розчарування: Олег Винник у новорічну ніч "зрадив" з новою білявкою (відео)

Багато хто вже не уявляють співака без традиційної підтримки.

Олег Винник опублікував в своєму Instagtam запис виступу на одному з телеканалів в новорічну ніч, передають Патріоти України.

Він виконав відразу кілька мегахітів, почавши з «Як жити без тебе».

Однак уважні фани одразу ж помітили важливу деталь - на сцені не було супутниці Винника в житті і в його концертній діяльності - Таїсії Сватко («Таюне»). Замість неї на бек-вокалі співала інша довгонога блондинка. За це співакові дісталося, адже багато хто вже не уявляють його без традиційної підтримки.

Другим пішов народний хіт «Я піду в Далекі гори», а завершив співак свій виступ присвятою всім Наталям, отримавши у відповідь навіть віршовану посвяту з натяком.

Втім, зінання в коханні було не єдиним.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...