"Вовка мріяв про небо!" Пост друга командира екіпажу літака, який впав у Ірані, зворушив мережу

Чоловік розповів про дитинство пілота та його мрії.

Володимир ГапоненкоМережу зворушив пост друга загиблого командира екіпажу українського літака Boeing 737 авіакомпанії МАУ, який впав у Ірані, Володимира Гапоненка – Олександра Мазура. Пост Мазур опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Чоловік поділився архівним фото із загиблим. "Безтурботне дитинство. Тоді ми ще не знали, хто ким стане і де буде жити. Хтось стане відомим юристом, а хтось інженером. Хтось водієм, а хтось одним з найкращих пілотів країни... Не важливо, хто ким стане і де буде жити, бо головне – щоб жили... Вчора (8 січня. – Ред.) один з цих хлопчаків звично пішов в небо і... залишився там назавжди", – написав друг загиблого.

"Вовка мріяв бути пілотом з дитинства і став ним! Він був командиром з малечку і таким залишився до останнього свого подиху! Дякую, друже! Пам'ятаю, як ти захищав мене в дитинстві! Знаю, що так само ти рятував свій екіпаж і всіх пасажирів", – зворушливо додав чоловік.

У коментарях під постом користувачі мережі висловили свої співчуття щодо загибелі пілота. "Дуже шкода всіх загиблих... Володя безперечно був і залишиться героєм. Вічна пам'ять", "Щиро співчуваю. Трагедія", "Як же боляче, небо забирає найкращих", "Який смуток, такий ще молодий", "Нестерпний біль... Душа рветься на шмаття... Немає навіть слів", – написали вони.

Пілотові Гапоненку 20 грудня виповнилося 50 років. У нього залишилися дружина і дві маленькі доньки. Зважаючи на його соцмережі, новорічні свята чоловік відзначав вдома. Останній пост у Facebook був опублікований 3 січня.

В інтерв'ю одному з телеканалів дружина загиблого Катерина розповіла, що про трагедію дізналася зі ЗМІ. Вона додала, що просила чоловіка не летіти до Ірану. Але він сказав, що не може так вчинити.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...