"Воины света...": Музиканта "Ляписа Трубецького" жорстоко побили, лікарі борються за життя

Гітариста Руслана "Пана" Владико жорстоко побили в Мінську.

На даний момент він знаходиться в комі. На офіційній сторінці групи в Facebook з'явилося повідомлення про те, чи відбудуться всі заплановані концерти, передають Патріоти України.

У повідомленні сказано, що Руслан Владико отримав черепно-мозкову травму. Його побили 6 червня в Мінську. На даний момент він знаходиться в реанімації в комі. Музиканти просять всіх фанатів групи морально підтримати Владико і думати про нього тільки хороше. "Ситуація дуже серйозна, і ми просимо всіх, хто знає Пана - неважливо, особисто або завдяки його творчості - думати про нього і бажати йому не просто якнайшвидшого одужання, але і повернення в стрій", - йдеться в тексті.Також вказується, що всі заявлені концерти групи відбудуться в призначені дні та час. "Заявлені концерти групи "Трубецкой" залишаються в силі завдяки колегам-гітаристам, які підміняються нашого Руслана. Спасибі всім небайдужим!" - відзначили музиканти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...