"Впереди планеты всей...": У Харкові вже встановили головну новорічну ялинку міста (фото)

Відкриття головної ялинки Харкова планується 19 грудня, в День святого Миколая.

У суботу, 21 листопада, на площі Свободи в Харкові закінчили монтаж новорічної ялинки, завершуються роботи з облаштування ковзанки. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Харків City", опублікувавши відповідні знімки, передають Патріоти України.

"А ось вже і зібрали новорічну ялинку на площі в Харкові! Монтаж новорічної ярмарки, як і ковзанки, триває", - сказано в підписі до опублікованих кадрів.

Відкриття головної ялинки Харкова планується 19 грудня, в День святого Миколая. Санта-Клауса верхом на олені вже встановлено під ялинкою, а ній з'явилися різнокольорові лампочки і різні прикраси. На цей захід в мережі реагують неоднозначно."У кого немає опалення в квартирах, все грітися під ялинку", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...