Вперше в історії: Далай-лама вийде на зв'язок з українцями, щоб розповісти про коронавірус

Питання українців організатори збирали на своєму сайті протягом 10 днів.

Духовний лідер послідовників тибетського буддизму Далай-лама, який увійшов в рейтинг найбільш шанованих чоловіків світу, у вівторок, 20 жовтня, вперше поспілкується з українцями в прямому ефірі. Про це повідомляється на його офіційному сайті, передають Патріоти України.

Трансляція відбуватиметься з 6:30 до 7:30 (за київським часом) на сторінці організаторів EdCamp Ukraine в Facebook.

Запропоновані теми: «Освіта для світу», «Мир у світі людей» і «Пандемія і її вплив на людство».

Питання українців організатори збирали на своєму сайті протягом 10 днів. З них виберуть найцікавіші і зададуть Далай-ламі.
Далай-лама XIV народився в 1935 році, в 1937-му був визнаний реінкарнацією попереднього далай-лами. Він був зведений на трон в 1940 році в Лхасі, а в кінці 1940-х років в Тибет увійшла китайська армія. У 1959 році Далай-лама залишив Тибет і переправився у вигнання до Індії, де в місті Дхарамсала тепер знаходиться його резиденція.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...