Вперше в історії в Україні зіграли одностатеве весілля (фото, відео)

Олена і Ночек підписали документи, які відправлять до Португалії, після чого молодята зможуть отримати свідоцтво про шлюб.​

На Кураж Базарі в Києві в суботу, 20 липня, відбувся перший в Україні одностатевий шлюб. Дівчата Ночек і Олена зіграли весілля просто на барахолці. Вони обмінялися кільцями та проголосили клятви, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

"Все було по-справжньому, дуже зворушливо і щиро. Наречених вітали десятки щасливих гостей. Звучала чудова музика, першими перед усіма присутніми з'явилися маленькі ангели (дітки), вони розсипали тисячі сердечок навколо. За ними з'явилися й головні героїні свята. Спочатку Олена в супроводі брата, а потім і Ночек у супроводі сестри", – пишуть журналісти.

Вказується, що Олена і Ночек підписали документи, які відправлять до Португалії, після чого молодята зможуть отримати свідоцтво про шлюб.

Після офіційної частини обидві спочатку кинули в натовп букети. Потім дівчата зняли одна з одної підв'язки й також кинули їх для неодружених хлопців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...