Врятувати цуценя: У Туреччині хлопчика опустили за ноги в нафтову свердловину (відео)

Людина завжди приходить на допомогу не тільки собі подібним, але і друзям нашим меншим - і в цьому немає нічого дивного. Але в деяких випадках рішучість допомогти іншому в скрутних обставинах не може не викликати захоплення!

Один з подібних випадків стався в Туреччині, де хлопчик врятував цуценя, яке звалилося в нафтову свердловину. Для цього йому довелося опуститися в поглиблення догори ногами, передають Патріоти України з посиланням на BBC.

Повідомляється, що маленький місцевий житель Енес Тайлан, проходячи повз свердловину, почув жалібні крики і плач, і спробував зрозуміти, звідки вони виходять. Зазирнувши всередину свердловини, він побачив, що в чорній рідині борсається безпорадне щеня, повністю покрите нафтою. Тоді десятирічний хлопчик звернувся за допомогою до дорослих, які викликали рятувальників.
Прибулі на місце розрахунки оцінили ситуацію і підняли кришку, що закривала свердловину, однак сказали, що їм знадобиться допомога Тайлана. Було вирішено опустити дитину в поглиблення ногами вгору, щоб він сам витягнув тварину назовні - дорослій людині таке було не під силу через вагу і невеликого діаметра свердловину.
Не роздумуючи довго, Енес погодився. Але він не відразу зумів дотягнутися до забрудненого цуценя: спочатку він підтягнув за вухо собаку до себе і тільки після цього зумів схопити волохатого малюка за шкірку.
Після того, як дитину з твариною витягли на поверхню, Тайлан відправився до місцевого водоймища, де начисто вимив собаку, а після нагодував її вологим кормом.
Чи забрав потім десятирічний рятівник цуценя додому, не уточнюється.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...