"Все було набагато гірше, ніж повідомляли": "Коли Трамп хворів на коронавірус, його під'єднували до апарату ШВЛ", - ЗМІ

Відзначається, що експрезидент довго опирався госпіталізації.

У жовтні минулого року колишній президент Дональд Трамп хворів на коронавірус. За даними CNN, його стан був набагато гіршим, ніж повідомлялося, передають Патріоти України.

Зокрема, Трампа під'єднували до апарату ШВЛ. "Коли Трамп був доставлений до Національного військово-медичний центр імені Уолтера Ріда, він не тільки мав проблеми з диханням, а й отримував додатковий кисень. Трамп "однозначно був підключений до кисню", - йдеться в повідомленні видання.
За даними The New York Times, у Трампа були виявлені інфільтрати в легенях, які виникають при запаленні легенів.
Відзначається, що експрезидент довго опирався госпіталізації з Білого дому в Центр Уолтера Ріда. "Він поступився лише тоді, коли помічники сказали йому: або він погодиться сам, або дочекається, що Секретна служба США доставить його туди, якщо стан здоров'я погіршиться", - повідомили в The New York Times.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...