"Все було продумано": "Як в Україні мали садити літак з вагнерівцями", - Бутусов

За словами журналіста, ніхто не сумнівався, що екіпаж здійснить посадку в Україні.

Ймовірна спецоперація із затримання вагнерівців в Україні була продумана до секунди. За словами журналіста Юрія Бутусова, Росія навіть не мала б жодного шансу звинуватити Україну у ворожих діях, передають Патріоти України з посиланням на видання Гордон.

Журналіст Дмитро Гордон наголосив, що Головне управління військової розвідки Міноборони, спецслужби Сполучених Штатів Америки і Туреччини запланували унікальну спецоперацію.

Як мали садити літак

  1. Бутусов розповів, що група з 32 вагнерівців з Москви приїхала до Мінська.
  2. Зі столиці Білорусі вагнерівці мали летіти літаком до Стамбула. Звідти – нібито до Каракаса, столиці Венесуели.
  3. Однак під час перельоту з Мінська до Стамбула літак мав близько 27 хвилин перебувати у повітряному просторі України.
  4. Протягом цього часу з Мінська мав надійти сигнал, що на борту літака є вибухівка. За правилами, "Украерорух" повинен був посадити цей літак в Україні.
  5. Бутусов зазначив, що для цього підготували 2 аеропорти: "Бориспіль" і запасний в Одесі.
  6. Крім історії з вибухівкою, мали й запасні варіанти, а на борту були заздалегідь підготовлені до операції люди.
  7. Тож якби літак приземлився на території України, "вагнерівцям" одразу висунули б конкретні обвинувачення.

Чому ймовірна спецоперація була ідеальною

Бутусов наголосив, що були домовленості з національною розвідувальною службою Туреччини. За словами журналіста, ніхто не сумнівався, що екіпаж здійснить посадку в Україні.

За інформацією журналістів, людям, які перебували на борту, заздалегідь були підготовлені звинувачення. І якби цей літак приземлився на територію України, "вагнерівцям" одразу були б висунуті конкретні обвинувачення.

"Ніяких слідів України немає. Посадка, турецький літак - ніякої відповідальності України немає. Ці б люди, коли б сів літак, були б затримані на прикордонний контроль, тому що вони в розшуку знаходяться. Це була абсолютно мирна та військова операція", – наголосив Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...