"Все что нажито непосильным трудом"? Бойко відверто занервував після питання Авакова про контрабанду палива в "Л/ДНР"

Аваков явно натякнув на можливе оприлюднення фактів, які дуже не сподобаються багатьом політикам.

Справжнісінький словесний батл вийшов між главою МВС Арсеном Аваковим і нардепом від ОПЗЖ Юрієм Бойком під час ефіру програми «Свобода слова Савіка Шустера», коли предметом обговорення стала контрабанда палива на окуповані території Донецької та Луганської областей, передають Патріоти України.

Так, Аваков повідомив про наявність у підконтрольного йому відомства даних стосовно причетності українських високопосадовців до контрабанди паливно-мастильних матеріалів на окуповані території Донбасу.

Далі під час дискусії з Бойком Аваков запитав його: «Юрію Анатолійовичу, ви б не хотіли мати відношення до постачань палива для бойовиків?», На що депутат з партії Медведчука спробував переконати опонента, що він взагалі до цього ніяк не причетний. «А у нас є підстави вважати, що ряд фігурантів мали», - сказав Аваков.
Також в ході цього діалогу було помітно, що Юрій Бойко явно нервує. Справа в тому, що сфера його бізнес-інтересів - це видобуток і переробка нафти, а також оптова торгівля нафтопродуктами. «Я вам кажу більше, ніж можу говорити, але я вважаю, що я повинен ... А далі буде більше», - заявив Аваков, явно натякаючи на можливе оприлюднення фактів, які дуже не сподобаються багатьом політикам.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...