Вживаючи картоплю фрі частіше двох разів на тиждень, люди підвищують ризик передчасної смерті в два рази.
Улюблений багатьма українцями гарнір може завдати серйозної шкоди здоров'ю. Йдеться про картоплю фрі, яку часто подають в ресторанах, що спеціалізуються на фаст-фуді. Про це повідомляє Eat This, передають Патріоти України.
Так, вчені провели масштабне дослідження, в якому було задіяно близько 4,5 тисяч осіб. Результати експерименту були опубліковані в науковому журналі The American Journal of Clinical Nutrition.
У статті йдеться про те, що вживаючи картоплю фрі частіше двох разів на тиждень, люди підвищують ризик передчасної смерті в два рази.
Головна небезпека страви - велика кількість рослинного масла. Причому в закладах його змінюють набагато рідше, ніж хотілося б.
Таким чином картопля накопичує величезну кількість канцерогенів, що вкрай погано для серцево-судинної системи, оскільки ризик розвитку інфаркту та інсульту збільшується в кілька разів.
Крім того, "побічні ефекти" в результаті перетравлення смаженої їжі включають нудоту, діарею, здуття живота і спазми.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...