"Все йде до капітуляції": Ексватажок терористів "ДНР" жорстко розкритикував дії РФ на Донбасі

Терорист переконаний, що Кремль намагається всіма силами позбутися від "ДНР" і "ЛНР".

Ігор Гіркін

Екскомандир підрозділів «ДНР» Ігор Гіркін заявив, що ситуація на Донбасі на даний момент складається так, що капітулювати будуть ОРДЛО, а не Україна. Про це він заявив в коментарі росЗМІ, передають Патріоти України.

За його словами, в цьому нібито зацікавлена і Росія: «Такі війни повинні закінчуватися чиєїсь перемогою, по-іншому не буває. Тому в примирення на Донбасі я вірю тільки з точки зору того, що будуть або розбиті війська «ДНР» і «ЛНР», або примушені до миру київські хлопці. Поки все йде до капітуляції «ДНР» і «ЛНР».

Крім того, Гиркин заявив, що Кремль будь-якими способами намагається повернути ОРДЛО назад в Україну: «Поки про капітуляцію Києва мови не йде. Йдеться про те, що Кремль намагається всіма силами позбутися від "ДНР" і "ЛНР", запхати їх назад в Україну і замаскувати це зрада мирними домовленостями».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...