Все має вирішитися 9 серпня: Лукашенко поскаржився на зраду експрихильників

Люди, які ще недавно випромінювали компліменти президентові Республіки Білорусь, зараз позиціонують себе як його затяті опоненти.

Навіть незважаючи на те, що саме завдяки підтримці Лукашенка його тепер уже експрихильники досягли значних успіхів, білоруському лідеру неприємно усвідомлювати, що вони його, по суті, зрадили, передають Патріоти України.

Лукашенко під час свого щорічного послання розповів, що був свідком, як ставлення до нього змінювалося буквально протягом доби. "Люди втратили всяку совість. Я вже не кажу про тих, яких я виплекав на власних руках, від власних грудей", - поскаржився Лукашенко.

Правда, при цьому обмовився, що прекрасно розуміє: такі витрати професії президента, сьогодні тебе люблять і вихваляють, а завтра ненавидять.

Лукашенко також сказав, що звик існувати і працювати в агресивному середовищі, оскільки сам прийшов у владу з опозиції, і тому не з чуток знає про утиски. "В результаті за минулі місяці соцмережі і телеграм-канали наповнилися нісенітницею, брудом, безсоромною, безсовісною брехнею. Люди втратили всяку совість. Та господь з ними, я ж президент. В родині різні бувають діти", - підкреслив Лукашенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...