"Все почнеться в 2021-му", - Еггерт про те, навіщо Путіну "Л/ДНР"

​Кремль створив на Донбасі "республіки", щоб узурпатор РФ Володимир Путін зміг залишитися при владі до самої смерті.

Костянтин Еггерт

У цьому впевнений відомий російський журналіст, колишній головний редактор Російської служби ВВС Костянтин Еггерт. Про плани Путіна на "Л/ДНР" Еггерт розповів на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

17 липня Путін розширив свій указ про масову роздачу паспортів РФ на окупованому Донбасі. Відтепер на громадянство РФ за спрощеним порядком зможуть претендувати і жителі неокупованих територій Луганської та Донецької областей. Еггерт впевнений, що це підготовка Кремля до анексії Донбасу і створення якоїсь "Російської Конфедерації".

Процес, на його думку, почнеться вже в 2021 році. "Я весь час кажу, що готуються до анексії "ЛНР" і "ДНР" під виглядом створення конфедерації і створення нової держави. Ніхто не переконає мене, що цей варіант знято з порядку денного, навіть "Блумберг" з його витоками про "посиленого прем'єр -міністра"" - заявив журналіст.

На такий варіант Путін змушений йти, так як в 2024-му закінчуються його президентські повноваження і Конституція РФ забороняє йому брати участь у виборах. Конфедерація буде новою державою, в якій вже ніщо не завадить узурпатору правити до самої смерті.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...