Все погано..: Екс-"глава народної ради ДНР" заявив про похмуру ситуацію в ОРДО

За його словами, можливість "приєднання "ДНР" до Росії стає все малоймовірним.

Екс-"голова Народної Ради ДНР" Андрій Пургін, коментуючи одному з пропагандистських видань майбутнє ОРДО, заявив, що «республіка» застрягла в міжчассі, передають Патріоти України.

За його словами, можливість "приєднання "ДНР" до Росії стає все малоймовірним. «Нам ще мабуть належить чотири-шість референдумів про приєднання до Росії, як це було в Придністров'ї. Як тільки нагнітається соціальна напруженість - треба робити референдум. На превеликий жаль, в Росію ми не йдемо. Наша влада боягузливо усунулася від можливості організувати голосування опитування з приводу поправок до конституції в "республіках" для громадян РФ. Це найбільш красномовний приклад двурушної позиції - прапори РФ вішають невідомі, а оголосити і організувати голосування повинні конкретні чиновники республік, а це жах як страшно, адже це політична маніфестація лояльності Росії».
Пургін уточнив, що «ДНР» застрягла в міжчассі, так як «вийшла з України», але поки нікуди не рухається.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...