Все погано: Фото з Росії вразило соцмережі

У мережі опубліковано фотографію з Росії, яка вбила соціальні мережі.

Відомий політичний оглядач Сергій Талк показав фото на своїй сторінці в соціальній мережі і назвав передвісником серйозних змін в Росії, передають Патріоти України.

На знімку написаний на асфальті телефон, зателефонувавши за яким можна придбати сир пармезан.

Після введення російських контрсанкцій продукція виробників Західної Європи потрапила в Росії під заборону.

Талк вважає, що такі сигнали можуть стати передвісником серйозних змін в Росії. "Фото з Росії прислали. Колишні співвітчизники запитують: це точно не наркотик? Іноземці взагалі в подиві: чому не можна це купити в магазині? Їм не зрозуміти, що диктатор заборонив підданим якісну їжу. Все-таки щось серйозне повинно статися з країною. Не може це довго тривати", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...