"Все пропало", або "Гойдалки для дурнів": Інвестори активно позбавляються від біткоїнів

Вартість криптовалюти впала до місячного мінімуму.

Вартість найпопулярнішої критповалюти біткоїна впала в п'ятницю вранці на 5% до $ 28.800, що є найнижчим показником за останні три тижні. До середини дня ціна дещо вирівнялася і коливалася в районі $ 31000, повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України.

За поточний тиждень біткоїн втратив 11% вартості. В останній раз подібне тижневе падіння ціни криптовалюти було зафіксовано у вересні 2020 року.
Опитані агентством інвестори називають дві причини, що пояснюють поточне падіння ціни біткоїна.
Перша має короткостроковий характер: багато власників злякалися стрибка ціни до $ 42000, в якому вони побачили ознаки "бульбашки", і вирішили позбутися від криптовалюти, поки вона зовсім не знецінилася.
Друга - довгострокова і пов'язана з очікуваннями втручання регулюючих органів в ринок криптовалют. Так, 21 січня в Сенаті США пройшли слухання про загрозу використання криптовалюти у фінансуванні незаконних операцій. Також, на минулому тижні президент Європейського Центрального Банку Крістін Лагард відкрито виступила за посилення глобального регулювання біткоїна.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...