"Все ще попереду - і протести, і погіршення фінансового становища, і втрата територій": Астролог розповіла, що чекає на Росію в майбутньому

2020 рік обіцяє стати для РФ вельми позитивним, в чомусь він буде навіть краще, ніж 2019-ий, вважає експерт.

Про це розповіла астролог Людмила Халанська, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

За її словами, гороскоп Росії на 2020 рік можна назвати досить стабільним і в деякому сенсі позитивним. Оскільки, в порівнянні з попереднім досить тривалим періодом, в 2020 році Росія багато в чому зможе повернути собі втрачені на міжнародній арені позиції. У будь-якому випадку, на думку експерта, наступний рік не відзначений для Росії репутаційними втратами.

Зовнішні війни, які веде Росія відразу на декількох фронтах вже багато років, будуть продовжуватися, прогнозує Халанська. "Втім, не скрізь ці війни триватимуть з однаковим результатом. У деяких "гарячих точках" Росія буде більш активна, в інших стане лише підтримувати напругу. Посилення військової присутності Росії в 2020 році не очікується - найбільш впливовий в наступаючому році знак Козеріг не сприяє змінам, а навпаки, закріплює вже існуючий стан справ. Тому фактично 2020 рік продовжить тенденцію 2019 року в усіх сферах", - зазначила астролог.

Крім того, за словами Людмили Халанської, не передбачається особливих проблем у керівництва РФ всередині країни - протестні настрої значно ослабнуть. "Це не означає, що народ стане всім задоволений, але і підсилювати протести і протистояння з владою він в наступаючому році не буде - немає на це ніяких астрологічних вказівок", - пояснила Халанська.
"Втім, у Росії все ще попереду - і протести, і погіршення фінансового становища, і втрата територій. Але буде все це не в 2020 році", - додала астролог.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...