"Все, що нажите непосильною працею": Чим, крім житла в окупованому Криму, володіє голова КСУ

Майно записане на сім'ю Тупицького.

Олександр Тупицький

Голова КСУ Олександр Тупицький крім житла в окупованому Криму володіє нерухомістю в Києві та за його межами. Майно записане на його сім'ю. Це з'ясували журналісти програми "Схеми", які й розповіли про елітну квартиру і величезний особняк у Василькові, передають Патріоти України.

Так, наприклад, в ЖК "Новопечерські липки" у судді є чотирикімнатна квартира площею 216,5 квадратних метрів. Власником записана мати і теща Тупицького. Це стосується і елітного особняка під Києвом. Все це було придбано ще в 2013 році. Також в ЖК на Печерську куплено ще два паркомісця.На Печерську у Тупицького є величезна квартираЖурналісти повідомляють, що середня вартість квадратного метра в цьому ЖК станом на 2013 рік становила $2900, тобто квартира такий площею коштувала там більше півмільйона доларів.

У витязі з державного реєстру сказано, що власницею квартири є мати голови КСУ Галина Тупицька. Коли купили житло їй було 73 роки.

У Василькові Київської області у сім'ї є вілла з басейном.Площа будинку - 211,4 квадратних метра, земельних ділянок - 23 сотки.

Особняк купили в 2018 році і записали на тещу Тупицького Ларису Колпаченко. Формально йому належать лише 7,5 соток землі у Василькові - вони є в декларації. За словами журналістів, теща працювала аптекарем в Донецьку довгий час.

"Якщо подивитися на територію зверху, то видно що між земельною ділянкою Олександра Тупицького і ділянками, оформленими на його тещу Ларису Колпаченко, немає паркану, і це одна загальна територія – на якій стоїть великий маєток і кілька додаткових споруд, також тут розташований басейн і невеликий ставок", - повідомляють журналісти.

Тупицький володіє будинком у Василькові

Судячи з усього в цей особняк часто навідується сам Тупицький і активно ним користується. Наприклад, 1 листопада біля будинку побачили автомобіль, на якому їздить дружина Тупицького - BMW X6.

Нагадаємо, що раніше журналісти "Схем" заявили, що голова Конституційного суду Олександр Тупицький в 2018 році став власником земельної ділянки в селищі Кореїз в окупованого Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...