Все, що треба знати про жіночі обличчя "молодої республіки": Як Пушилін вітав "захисниць республіки" з 8 Березня (фото)

За його словами, на заході були присутні жінки, які воюють проти ЗСУ в рядах терористів з 2014 року.

Так званий «глава ДНР» Денис Пушилін 5 березня привітав «жінок-військовослужбовців» медроти «100-ї окремої мотострілкової бригади» з наступаючим Міжнародним жіночим днем. Про це повідомляють підконтрольні терористам ЗМІ, передають Патріоти України.
Він зазначив, що «жінки» - члени НЗФ «ламають шаблони» про прекрасну половину людства: «Дивлячись на вас, ми розуміємо, що ви ламаєте шаблони: з одного боку, ви представники прекрасної половини людства, ніжні і тендітні створіння, з іншого - захисники республіки. За це вам особливі слова вдячності».
За його словами, на заході були присутні жінки, які воюють проти ЗСУ в рядах терористів з 2014 року: «Багато пройшли героїчний шлях - і "Спарта" у нас сьогодні тут, і "Сомалі", і окремі батальйони. На жаль, ми не можемо вмістити всіх жінок-військовослужбовців, медиків за одним столом - їх дуже багато. Але дуже хотілося б коли-небудь зібратися».
Також Пушилін додав, що «влада республіки» працює над «підвищенням рівня соціальних гарантій» членів НЗФ: «Уже видаються посвідчення учасника бойових дій, причому не тільки чинним військовослужбовцям, а всім, хто брав участь з 2014 року. Складені списки всіх підрозділів - а їх у нас більше 200. Ми плануємо пільги і преференції додавати. І зараз розробляється програма, розрахована на 5-10 років».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...