Все сталося на очах у мами: Українська співачка розповіла про трагедію в родині

Учасниця Євробачення-2013 поділилася страшними спогадами з дитинства.

Злата Огневич

Відома українська співачка Злата Огневич розповіла про страшну трагедію, яка сталася в її сім'ї багато років тому, передають Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

33-річна співачка народилася в Мурманську (РФ). Її батько був військовим хірургом, тому сім'я багато разів переїжджала. Коли майбутній співачці було п'ять, родина осіла в Криму.

Співачка у програмі "Життя відомих людей" вперше розповіла про те, що у неї був старший брат. Але коли хлопчику було шість років, він трагічно загинув. Хлопчик потонув, і все сталося на очах у мами. "Після такого життя змінюється... І це взагалі дуже сумна тема", - говорить Злата.

Співачка каже, що одного разу знайшла малюнки старшого брата, які мама ретельно оберігала. Після чого сиділа і довго плакала. Злата стала випитувати у мами про те, яким був брат, і як все сталося.

Злата з'явилася на світ через кілька років після втрати. І батьки, що не дивно, сильно оберігали єдину дочку. Кожен її крок контролювався, а особлива заборона накладалася на купання. Для дівчини, що виросла в курортному Судаку, це особливо дивне табу. "Туди не ходи, з тим не спілкуйся, мені не можна було купатися, а якщо і можна було, то це було дуже-дуже згодом і лише під наглядом мами", - розповіла співачка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...