"Все стояло порожнє": Кримчани розповіли про черговий курортний несезон на окупованому півострові (відео)

В анексованому Росією Криму, незважаючи на обіцянки окупаційної "влади", кількість туристів у 2019 стала ще меншою, ніж у попередньому році.

Відпочивальники, які зважилися приїхати на півострів, залишилися незадоволені надмірними цінами на їжу та проживання, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"Я рахувала, що менше (туристів. – ред.) за тим, як купують туристичні поїздки. І по тому, яка завантаженість пляжу. Бачите, скільки лежаків пляжних вільних", – поскаржилася продавщиця екскурсій.

Аналогічну думку журналістам висловили і інші місцеві мешканці, які відпочивали на пляжі. За їхніми словами, введення в експлуатацію Кримського мосту ніяк не вплинуло на збільшення кількості приїжджих.

"Туристів мало, так. Я на два будинки живу, Москва-Ялта, мені це кидається в очі. Раніше людей їхало більше. І їхати навіщо? Потрібно їхати, щоб отримати, а тут люди гроші люблять, а не люблять працювати", – поділився спостереженнями один із жителів.

Про порожні номери готелів, кафе і пляжі розповіли і співробітники місцевих готелів. "Весь липень, середина сезону, все стояло порожнє", – повідомила кримчанка.

Незадоволені вони й туристами, які приїхали, оскільки, за словами готельєрів, вони масово крадуть посуд, рушники та навіть пульти від телевізорів.

Порожні кафе і шезлонги: розкрито реальну кількість туристів у Криму

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...