"Все вернулось бумерангом, Тая": Після ефіру на каналі "Росія-1" чоловік Повалій зліг із хворобою

Шанувальники співачки вважають, що зірці все повернулося бумерангом, адже її чоловік захворів після того, як вона на каналі "Росія-1" сміялася над коміками, що висміювали президента України.

Чоловік співачки Таїсії Повалій продюсер Ігор Ліхута загримів на лікарняне ліжко. Новий 2020 рік він зустрів в приватній клініці, де проходив лікування. "Початок року я провів в лікарні. Мені кололи різні антибіотики, робили КТ та інші процедури. Кожен день Тая мене провідувала. Особисто поїхала і купила всі прописані лікарями ліки", - розповів Ліхута російським журналістам, передають Патріоти України.

Користувачі мережі впевнені, нещастя прилетіло Повалій бумерангом. Адже саме в ті дні вона приїхала на "Росію-1" і голосно сміялася і аплодувала російським пародистам, які висміювали президента України, відверто принижуючи його перед публікою. Глядачі тоді засудили Повалій, яка найголосніше сміялася над президентом своєї країни. "Все повернулося бумерангом, Тая", - пише користувач в коментарях.

Свій діагноз продюсер не розголошує, але запевнив, що вже йде на поправку. "Лікарі зробили все можливе, врятували мене, допомогла любов і турбота Таї", - прокоментував Ліхута.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...