Все заросло кущами: Окупанти довели до аварійного стану Північно-Кримський канал (відео)

Відновлення каналу вимагає дуже багато коштів і проведення капітальних робіт.

Річище Північно-Кримського каналу в напрямку Армянська і Джанкоя в окупованому Криму перебуває в аварійному стані. Про це повідомляє «Центр журналістських розслідувань», який оприлюднив відео, зняте з висоти пташиного польоту квадрокоптером, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що магістральне русло каналу і його відгалуження знаходяться у вкрай занедбаному стані. На дні каналу ростуть дерева та кущі, а також видніються звалища відходів.

Окрім того, місцями відсутні бетонні плити, якими було викладено річище каналу. Жалюгідний технічний стан каналу свідчить про те, що окупанти не приділяють йому жодної уваги. І це при тому, що Крим страждає від посухи, а канал є важливим гідротехнічним об’єктом.

Відновлення каналу вимагає дуже багато коштів і проведення капітальних робіт. Однак, як показує відео з дрона, окупаційні влади РФ вважали за краще витратитися на фортифікаційні споруди поблизу кордону між Херсонською областю та півостровом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...