"Все згоріло...": Місцеві жителі розповіли про пожежі на Житомирщині (фото, відео)

Місцеві жителі, які постраждали від пожеж, розповіли, що після пожежі змушені переїхати до іншого села, але водночас планують повернутися та відновлювати будинки.

У селі Магдин Овруцького району немає світла. Минулого тижня місцеві поїхали до села Гладковичі, але потім повернулися. Усі будинки у Магдині згоріли, тому люди зараз живуть у Личманах, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

«У мене діти та дружина зараз у Личманах, я тут із худобою, корови та вівці. Кури погоріли. Ми з цього живемо. Воду волонтери привозили. У мене все згоріло, от встиг чоботи надіти й куртку. Зараз живу тут у "врем'янці"», — розповів місцевий житель Магдина Ігор.Інший місцевий, Володимир, також сказав, що поки живе у Личманах, але планує повернутися та відбудовувати будинки.Крім того, у селі Личмани пожежники разом із місцевими продовжують гасити тліючі ділянки з торфом, що розташовуються на території села.

«Село Личмани менше постраждало від вогню, все залежало від вітру також», — розказав пожежник Юрій.

На місці працює одна пожежна машина та п'ятеро пожежників, що довозять людям воду. Також воду привезли в місцеву церкву. Там двоє священників проводять службу для 10 вірян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...