#всеодноїхнесадять: У Києві спіймали банду злодійок (фото)

Всі три зловмисниці приїхали в столицю з міста Берегове.

У центрі Києва поліція затримала банду професійних злодійок. Всі вони ромського походження. Жінки працювали втрьох. Одна з них відволікала жертву, друга прикривала, третя - обкрадала. Про це повідомили на сторінці Київ Оперативний в Facebook, передають Патріоти України.

Злочинниці попалися поліції, коли обікрали жінку 1974 року народження. Всі три зловмисниці приїхали в столицю з міста Берегове.

Затримані особи:

  • Мошкола Сабіна Аттилівна, 1992 року народження. Раніше неодноразово судима за крадіжки.
  • Балог Аріана Русланівна, 1998 року народження.
  • Форкаш Ірина Шандорівна, 1999 року народження.

В коментарях українці в який раз написали, що поліція все одно відпускає злодійок і з ними нічого не робить. Люди зазначають, що роми спокійно працюють в столиці.

  • Ну і далі що? .. Пост навіщо, щоб завтра цю морду на вулиці зустріти?
  • Пора вже Київ в Берегово перейменувати, прижилися.
  • Київ для Киян!!!! ХоспАді...Кличко, вже ж і вибори на носі...зроби хоч щось хороше...прибери цих тарганів з міста.

В соцмережах для публікацій, які містять інформацію про злочини, скоєних ромами, стали використовувати спеціальний хештег #всеодноїхнесадять. Пов'язано це з тим, що більша частина ромів-злочинців не несе відповідальності за скоєне.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...