Всеукраїнський карантин: Які КПП закрила Україна через коронавірус

Через оголошений Кабінетом міністрів карантин Україна закриє пункти пропуску на кордонах з країнами Європи.

Йдеться про автомобільні і пішохідні переходи, а також залізничні контрольні пункти Львівської, Закарпатської та Волинської областей. Таке рішення було ухвалено Міністерством охорони здоров'я та Державною прикордонною службою ввечері 11 березня, передають Патріоти України.

Пункти пропуску повинні закрити орієнтовно о 22:00 у четвер, 12 березня. Обмеження триватиме, за попередніми даними, до 3 квітня.

Які КПП в Україні закриваються

Так, у Львівській області першими закриють пункти пропуску "Шегині", "Рава-Руська" та "Хирів".

У Волинській області першими закриють залізничні пункти пропуску з Польщею "Лудин" і "Ізов".

На Закарпатті закриють автомобільний і пішохідний перехід "Малий Березний" та залізничний пункт пропуску "Ужгород" на кордоні зі Словаччиною. На кордоні з Угорщиною закриють три автомобільні пункти пропуску "Дзвінкове", "Косино" та "Вилок", а на кордоні з Румунією не працюватимуть залізничні пункти пропуску "Тересва" і "Ділове".

Відомо також про закриття вантажних і пасажирських пунктів пропуску "Орловка" і "Ізмаїл" в Одесі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...