Всеукраїнський карантин: Вінницькі волонтери готові доставляти продукти та ліки одиноким пенсіонерам додому

Таку допомогу можна замовити з 18 березня.

Департамент соціальної політики та ГО «Полум’я надії» розпочинають спільний проект, який передбачає допомогу одиноким вінничанам літнього віку таку, наприклад, як сходити в магазин за продуктами або в аптеку за ліками, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Для цього їм потрібно зателефонувати за номером (096) 006-36-05. Таку допомогу можна замовити з 18 березня.

«Представники департаменту соціальної політики та Терцентру постійно працюють з одинокими вінничанами поважного віку, які є на обліку. Наразі ми переймаємось тими людьми похилого віку, які не перебувають на обліку, але мають потребу в допомозі. Тому, спільно з волонтерами ГО «Полум’я надії» ми організовуємо допомогу таким людям під час карантину: пропонуємо сходити в магазин за продуктами або в аптеку за ліками», – каже директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Загалом, з питань соціального спрямування вінничани можуть звертатись за телефонами:

50-83-88 управління соціального захисту департаменту соціальної політики міської ради (Правобережжя),
50-86-70 управління соціального захисту департаменту соціальної політики міської ради (Лівобережжя),
67-05-97 Територіальний центр соціального захисту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...