Всі, крім вірних путінців: Як парламентські політсили привітали українських воїнів

14 жовтня в Україні відзначають День захисника, День українського козацтва та Покрову Пресвятої Богородиці.

Українських воїнів зі святом привітали всі політсили, які мають фракції у Верховній Раді, окрім "Опозиційної платформи-За життя" кума президента Росії Віктора Медведчука та колишнього голови Адміністрації експрезидента Януковича Сергія Льовочкіна, передають Патріоти України.

"Шостий рік війни. Понад 4 тисячі загиблих на "передку" захисників України. Тих, хто самовіддано залишив свої родини й домівки, тих, для кого територіальна цілісність і незалежність країни – понад усе.

Цього дня ми вітаємо всіх чоловіків та жінок, які зі зброєю в руках захищають Україну, дозволяючи нам жити мирним життям. Ми вдячні вам за ваш подвиг і зробимо все, щоби ви якомога швидше повернулись додому – живими і неушкодженими.

Героям слава!", - заявили у президентській партії "Слуга народу".

"Помолимся за наших солдатів і волонтерів, за тих, хто й сьогодні боронить нашу святу землю від ворога. Низький уклін вам і велика подяка від народу, від країни. Хай береже вас Господь, хай захищає вас свята Покрова", - написала у Facebook лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

"Для всієї України ви – герої. Завдяки вам Україна була, є і буде!", - заявляють в "Європейські солідарності" Петра Порошенка.

"Ми дякуємо українським захисникам та захисницям, які з 2014 року боронять нашу землю. Дякуємо добровольцям, братам і сестрам, без яких сьогоднішня боротьба була б неможливою. Дякуємо волонтерам і всім батькам, що чекають на своїх синів та дочок додому. Дякуємо і щиро співчуваємо тим, хто вже не дочекається своїх рідних.

Ці 5 років ми боронили свою державу всіма силами й будемо продовжувати це робити! Ми не віддамо жодного квадратного кілометра нашої землі й звільнимо всі ті, які зараз є окупованими. Ми отримаємо мир, але мир на наших українських, національних, вигідних для нас умовах. Ми пишаємось українськими воїнами! З Днем захисника України!", - звернулися у "Голосі" Святослава Вакарчука.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...