Всі на море! - Популярний український курорт різко знижує ціни для відпочиваючих

Причина - загострилися інформаційні атаки в ЗМІ і негативні відгуки відпочиваючих.

Популярний азовський курорт Кирилівка почав знижувати ціни і пропонувати знижки відпочиваючим, передають Патріоти України з посиланням на Горсовет.
Багато готелів Кирилівки, які вже зіткнулися з можливим браком відпочиваючих у другій половині серпня, пропонують на ці дати суттєві знижки або бонуси у вигляді подарункових днів відпочинку. Особливо дана ситуація торкнулася центральної частини селища і коси Пересип.
Так, наприклад, гостьовий будинок «Алігатор», розташований в центрі Кирилівки, раніше вже вносив корективи в цінову політику, пропонує знижку понад 15% на проживання з 8-го по 15-е серпня. Таким чином, проживання в сучасному номері зі зручностями обійдеться всього 200 гривень з людини в добу в сезон при проживанні в 4-х місному номері.
Готель «Бона-Діа», розташований на першій лінії коси Пересип, пропонує знижку до 18% на весь серпень до свят - таким чином, проживання в 4-х місцевому зі всіма зручностями на першій лінії обійдеться 275 гривень з людини.

Бази відпочинку «Кораловий острів» і «Буревісник», також розташовані на першій лінії, пропонують знижки до 30% на спеціальні дати, які вважають, що горять. Але це вже більш дорогі варіанти житла, і для отримання гарячих пропозицій доведеться зателефонувати.

У свою чергу база відпочинку «Аврора», розташована на Федотовій косі, і забезпечена басейном, пропонує 7 діб проживання по ціні 6 - тобто 1 день в подарунок.

Готель «СанРемо» знизив ціни до рівня минулорічних.

«В цілому, зараз багато готелів Кирилівки охоче торгуються і дають знижки. За винятком самих популярних. При цьому погода відмінна, вода тепла і чиста, медуз практично немає, а морських бліх та інших напастей - і поготів. - Так що в серпні можна сміливо їхати на відпочинок за зниженою ціною», - резюмував ситуацію головний редактор НІАП «Кирилловка.Укр», Євген Сміливцев.
Втім, не виключено, що подібний «зорепад знижок» - всього лише маркетинговий хід з метою залучення відпочиваючих після повідомлень про наслідки урагану, загибелі медуз і кримінальні розборки.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...