Всі сім'ї отримали подарункові карти в магазин, кафе і бар на 150 доларів: Анонім вирішив допомогти американському місту

Загалом благодійник витратив 82 350 доларів.

В Ерлхемі, штат Айова, США, з’явився анонімний добряк. Він вирішив допомогти всьому місту — як місцевим жителям, так і бізнесу, і подарував усім сім'ям міста подарункові карти на 150 доларів, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Головною метою благодійника було підтримати людей в нелегкий час — особливо тих, хто відкрив свій бізнес, але не може працювати через карантин.

Тому подарункові карти він закупив саме в місцевих закладах — барі West Side і продуктовому Hometown Market. Пізніше в список додався ресторан Trostel’s Broken Branch, який відкрився прямо перед карантином і навіть не встиг як слід почати працювати. Кожна картка коштувала 50 доларів — в сумі 150 доларів за «пакет».

Щоб провернути операцію, анонім зв’язався з мером міста Джеффом Ліллі, пише USA Today. Спочатку він хотів придбати 100 подарункових карт кожного з закладів, але під час переговорів ця цифра збільшилася до 250, а до кінця дня анонім готовий був купити 500 «пакетів» з трьох подарункових карт.

Коли анонім дізнався, що в місті всього живе 549 сімей, він вирішив, що піде ва-банк. Загалом благодійник витратив 82 350 доларів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...