"Всі ці переговори - це тільки замилювання очей": Ветеран АТО "розкрив план" Путіна по Україні (відео)

Президент Росії Володимир Путін бачить Україну частиною "нового СРСР" і готує окупацію більшої частини її територій.

Таку заяву зробив в ефірі ObozTV ветеран АТО Мирослав Гай, коментуючи чергову ескалацію конфлікту на Донбасі, передають Патріоти України.

За його словами, РФ нарощує збройне угрупування біля кордонів України, щоб використовувати це для політичного тиску на українське керівництво.

"У 2014 році вони не були готові до повноцінної операції... У них не було достатньої кількості підрозділів, вони їх наростили, створили нові армії, полки, дивізії і розмістили уздовж наших кордонів. РФ нарощує свої сили", – підкреслив ветеран АТО.

"У серпні було оголошено Офісом президента про новий нормандський формат з залученням США, подивимося, чи відбудеться він. Вже були оголошені умови РФ, це зробив Медведчук у Страсбурзі", – зазначив Гай.

На думку ветерана АТО, "всі ці переговори про автономію Донбасу, здачу південного сходу – це тільки початкова стадія, замилювання очей". "РФ вже давно планує захопити більшу частину України для відновлення нової союзної держави. До грудня вони підписують з Білоруссю документи про створення нової союзної держави. Путін вже давно оголосив, що він вважає розвал Радянського Союзу головною геополітичною катастрофою. Вони декларують через своїх пропагандистів з російських телеканалів, що вони бачать Україну в складі цього нової союзної держави – фактично, нового Радянського Союзу", – заявив він.

Як підкреслив Гай, Росія "поступово наближається до своєї мети, зокрема – військовими методами".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...