"Всі в шоці!": В Одесі медики борються за життя важко травмованої дитини

Водій автомобіля МАЗ почав рух, не впевнившись в надійності кріплення виносних опор (аутригера). І в ході руху по вулиці погано закріплений аутригер від'єднався і вдарив хлопчика, який йшов по узбіччю.

Надзвичайну подію на дорозі, де автокран важко травмував школяра, який перебував в пішохідній зоні, обговорюють не тільки жителі села Вигода і райцентру Біляївка. Трагедія, в результаті якої на межі життя і смерті опинився дев'ятирічний хлопчик, схвилювала і жителів обласного центру, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Як розповіли в школі, де займається Денис, його однокласники, а також діти з інших класів, перебувають у шоковому стані. Втім, як і самі вчителі. «Адже ця жахлива НП сталася на очах у школярів. Дві дівчинки, які бачили Дениса, що лежав у калюжі крові, навіть не можуть відвідувати заняття», - кажуть педагоги.
Дитину, яка отримала важкі травми, госпіталізували спочатку в районну, а потім в реанімацію обласної дитячої клінічної лікарні. Його стан медики оцінюють як важкий. Лікарі кажуть, що маленький пацієнт надійшов з ушитою об'ємною раною голови. Йому також діагностували перелом основи черепа та забій головного мозку. Медики роблять все можливе для порятунку життя хлопчика, але робити які-небудь прогнози відмовляються.
Поліція почала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Встановлено, що водій автомобіля МАЗ почав рух, не впевнившись в надійності кріплення виносних опор (аутригера). І в ході руху по вулиці погано закріплений аутригер від'єднався і вдарив хлопчика, який йшов по узбіччю назустріч автокрану.
Зараз автомобіль вилучено, призначено експертизу, яка повинна визначити причину відкріплення висувною опори. З водієм проводяться невідкладні слідчі дії. Згідно з попереднім висновком медиків, він був тверезий.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...