"Всі вже згодні: ФСБ, адміністрація президента": У Путіна придумали нову зухвалу провокацію з громадянством

​У Росії мають намір істотно спростити процедуру отримання російського громадянства, відповідний законопроект можуть внести на розгляд Держдуми вже в лютому.

Згідно зі змінами до закону "Про громадянство РФ", які готують до розгляду в Держдумі, отримати російське громадянство можна буде, не відмовляючись від вже наявного іншого громадянства, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Групу з реалізації Концепції державної міграційної політики, в яку входять представники різних відомств і парламентарії, було створено в березні 2019 року розпорядженням президента Володимира Путіна.

"Ми хочемо в весняну сесію це питання закрити, щоб всі бажаючі могли стати громадянами Росії. А відповідно, Росія що буде робити? Вона буде своїх громадян за-хища-ти", - заявив віце-спікер нижньої палати Петро Толстой.

У той же час, голова думського комітету у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Леонід Калашников повідомив, що ст.13 закону "Про громадянство" можуть очікувати і інші зміни - скасування вимоги про безперервне проживання на території РФ іноземця-здобувача громадянства РФ протягом 5 років і пункту про необхідність підтвердження законного джерела коштів для існування.

"У лютому його точно буде внесено до Держдуми. Всі вже згодні: ФСБ, адміністрація президента. На Радбезі питання обговорювалося", - заявив Калашников.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...