"Всі з глузду з'їхали зі своєю політикою": Макаревич і Ко вирішили заспівати під стінами Кремля

Компанію культувому гурту складуть Олег Газманов, Надія Бабкіна, ансамбль "Русская песня" і ... патріарх Кіріл...

Андрій Макаревич

Популярний російський гурт "Машина часу" 12 червня проведе концерт під стінами Кремля, незважаючи на критику користувачів. Про це розповів лідер музичного колективу Андрій Макаревич у коментарі радіо "Говорить Москва", уточнивши, що вони вийдуть із двома піснями на концерт, організований Міністерством культури, передають Патріоти України.

Артист не розповів, з якими саме композиціями збирається виступити гурт: "одна з них стара, одна нова", – зазначив він. Макаревич заявив, що цей захід націлений на те, щоб відволіктися від політики і слухати музику.

"Досить всюди шукати політичний підтекст, уже дістали. Давайте музику слухати! Їй богу, всі з глузду з'їхали просто зі своєю політикою", – зазначив він.

Що примітно, коли з'явилася інформація, що "Машина часу" виступить під стінами Кремля, Макаревич потрапив під шквал критики.

Уточнюється, що на Червоній площі також виступить Олег Газманов, Надія Бабкіна, ансамбль "Російська пісня", всього заплановано виступ більше 30 колективів. Не обійдеться концерт без патріарха Кирила.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...