"Всі з глузду з'їхали зі своєю політикою": Макаревич і Ко вирішили заспівати під стінами Кремля

Компанію культувому гурту складуть Олег Газманов, Надія Бабкіна, ансамбль "Русская песня" і ... патріарх Кіріл...

Андрій Макаревич

Популярний російський гурт "Машина часу" 12 червня проведе концерт під стінами Кремля, незважаючи на критику користувачів. Про це розповів лідер музичного колективу Андрій Макаревич у коментарі радіо "Говорить Москва", уточнивши, що вони вийдуть із двома піснями на концерт, організований Міністерством культури, передають Патріоти України.

Артист не розповів, з якими саме композиціями збирається виступити гурт: "одна з них стара, одна нова", – зазначив він. Макаревич заявив, що цей захід націлений на те, щоб відволіктися від політики і слухати музику.

"Досить всюди шукати політичний підтекст, уже дістали. Давайте музику слухати! Їй богу, всі з глузду з'їхали просто зі своєю політикою", – зазначив він.

Що примітно, коли з'явилася інформація, що "Машина часу" виступить під стінами Кремля, Макаревич потрапив під шквал критики.

Уточнюється, що на Червоній площі також виступить Олег Газманов, Надія Бабкіна, ансамбль "Російська пісня", всього заплановано виступ більше 30 колективів. Не обійдеться концерт без патріарха Кирила.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...