Встигнути переобратися для рятівного імунітету: Нардепи Пономарьов і Валентиров відмовилися з'явитись на допит у справі про вбивство волонтера

Народні депутати України Олександр Пономарьов (група "Воля народу") і Сергій Валентиров, яких напередодні поліція викликала як свідків у справі про вбивство Віталія Олешка (Сармата), не з'явилися на допит.

Начальник кримінальної поліції України В’ячеслав Аброськін повідомив, що депутати відмовилися від допиту, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.

"Об 11:50 зателефонував адвокат Євген Озюменко, який представляє інтереси Пономарьова і Валентирова, та повідомив, що до поліції особи не прибудуть", — сказав Аброськін та додав, що нібито через участь у виборчому процесі.

На дзвінки та повідомлення журналістів адвокат депутатів поки не відповів.

Нагадаємо, раніше поліція вручила повістку народному депутату Олександру Пономарьову з викликом на допит у справі вбивства учасника бойових дій на Донбасі Віталія Олешка на позивний "Сармат". Згодом стало відомо, що на допит викликали і народного депутата Сергія Валентирова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...