Втрата королівських титулів засмутила принца Гаррі

Він зазначив, що не бачить іншого виходу для "більш спокійного життя" з дружиною та сином Арчі.

У неділю, 19 січня, під час промови в благодійному фонді "Сентебейл" у Лондоні, британський принц Гаррі висловив сум через те, що його та його дружину Меган Маркл позбавили королівських титулів після того, як подружжя вирішило відмовитися від частини королівських привілеїв, передають Патріоти України з посиланням на DW.

"Великобританія - мій дім і місце, яке я люблю. Це ніколи не зміниться. Мені дуже сумно, що до цього дійшло", - сказав він.

Він зазначив, що не бачить іншого виходу, окрім відмови від королівських привілеїв для "більш спокійного життя" з дружиною та сином Арчі. Це стало першим публічним коментарем принца після їхньої з дружиною історичної заяви.

"Я хочу, щоб ви почули правду від мене, якою можу поділитися не як принц або герцог, а як Гаррі - та ж сама людина, яка 35 років росла на ваших очах, але з більш ясною перспективою", - сказав принц.

Гаррі також зізнався в певному хвилюванні через відмову від своїх щоденних королівських обов'язків та наміру жити за кордоном. За його словами, він готовий втратити кошти, які підтримували його спосіб життя. При цьому принц визнав, що йому важко відмовитись від військових звань, присвоєних йому після служби у британській армії, зокрема в Афганістані. "Ми робимо стрибок віри - дякую, що надали мені сміливості зробити наступний крок", - сказав він.

Не відомо, на які саме кошти будуть жити Гаррі та Меган і як оплачуватимуть свою безпеку. Ймовірно, принц Чарльз продовжить виплачувати сину кошти з приватного фонду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...