Вулиці перетворились на річки: Злива накрила Запоріжжя (відео)

Під Вознесенівським мостом затопило маршрутку, люди змушені були чекати на рятувальників.

Вулиці Запоріжжя перетворилися на річки після сильної зливи, яка накрила місто сьогодні ввечері, 13 липня, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Вгороде.Запоріжжя.

Через зливи в місті вулиці міста затопило, у деяких місцях вода сягала колін. Через неможливість проїхати по глибоких калюжах утворилися затори.

Постраждали через зливe також пасажири громадського транспорту. Так, під Вознесенівським мостом затопило маршрутку, люди змушені були чекати на рятувальників.

Також постраждали деякі заклади, особливо ті, що знаходяться в підвальних приміщеннях.

"Дороги сильно затопило на вулиці Шкільній. Машини їдуть дуже повільно, дуже глибокі калюжі. Потоп також на дамбі в районі Пушкіна. У бік Фестивальної зараз взагалі не проїхати, утворився величезний затор. Машини стоять у калюжах і не можуть їхати. Через сильну зливу вимкнулися світлофори. Недалеко від Анголенка вже сталося ДТП", - пише видання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...