"Вузьколобий тип з вулиці": Обама пригадав, чим його вразив Ху*ло

Цього тижня вийшли в світ мемуари 44-го президента США. І в першу ж добу книга розійшлася тиражем в 890 тисяч примірників (продаж в США/Канаді).

Експрезидент США Барак Обама в мемуарах розповів, які асоціації у нього викликає лідер Кремля Володимир Путін. Про це пише ВВС, передають Патріоти України.

Експерти прогнозують, що мемуари Обами стануть найбільш продаваними в історії з усіх президентських мемуарів. І в своїй книзі 44-й президент США не забув згадати Путіна.

Як зізнається Обама, Путін нагадав йому людей, з якими він вже стикався в Чикаго, коли вперше занурився в політику, - "щось на зразок районного боса, але тільки з ядерною зброєю і вето в Раді Безпеки ООН".

"Путін нагадав мені чоловіків того типу, які колись заправляли Чиказькою політикою або Тіммані-холом [діяли в Нью-Йорку в XIX і до середини ХХ століття політичному суспільством Демократичної партії, регулювали висунення кандидатів тощо] - виховані вулицею, жорсткі, позбавлені сентиментів типи; вузьколобі, які ніколи не виходили за рамки свого обмеженого досвіду і які розцінювали дах, хабарі, шантаж, обман і періодично виникаюче насильство як законні методи своєї діяльності", - згадує колишній лідер Білого дому у своїх мемуарах.

Журналісти ж нагадують, що Чиказька політична "машина" в Сполучених Штатах вже давно стала символом корупції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...