"Ви гі*но! І поводитесь як гі*но!": "Еко"-кандидати в мери столиці влаштували "розбірки" у прямому ефірі (відео)

Конфлікт спалахнув після того, як один екснардеп у своєму спічі назвав іншого екснардепа "Розенблатом".

Кандидати в мери Києва Борислав Береза і Єгор Фірсов поскандалили під час телевізійної передачі та обмінялися докорами та образами. Причому у прямому ефірі прозвучали також грубі вирази. Словесна перепалка політиків сталася у програмі "Всьо по бєспрєдєлу" на "Апостроф TV", передають Патріоти України.

Конфлікт спалахнув після того, як екс-нардеп і колишній т.в.о. голови Держекоінспекції України Фірсов у спічі назвав свого опонента Розенблатом.

Береза різко відреагував на таке порівняння зі своїм тезкою Бориславом Розенблатом - колишнім народним депутатом, фігурантом гучної корупційної "бурштинової справи".

"Пане Євгене! Ви гі*но, чи що? Ви як гі*но поводитесь, їй-богу! Ви ведете себе як гі*но, і це не вперше!" - обурився кандидат у мери від "ЕкоПартії", колишній нардеп, член української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи.

Потім політики почали сперечатися і перебивати один одного, і Фірсов з "Екологічної альтернативи" запевнив, що просто випадково переплутав прізвище Берези - мовляв, Борислав просто асоціюється у нього саме з Розенблатом.

Таке пояснення не задовольнило Березу, і він у помсту назвав Фірсова Соболєвим (громадський діяч і колишній журналіст, екс-нардеп і головний "люстратор").

Подібний випад із прізвищем свого тезки Євген сприйняв спокійно і заявив, що з цим "немає жодних проблем!"

Між претендентами на крісло київського міського голови знову спалахнули суперечки, лунали закиди, заклики заспокоїтися та пропозиції "попити водички".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...