"Ви хто такий? Підозри залиште для своєї дружини!": Коломойський у прямому ефірі "наїхав" на інвестбанкіра

​Бізнесмен Ігор Коломойський посперечався з генеральним директором інвестиційної компанії Dragon Capital Томашем Фіалою через аудит ПриватБанку.

Дискусія розгорілася в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" в п'ятницю, 20 вересня, передають Патріоти України.

Так, Фіала вказав Коломойському на деякі нестиковки в даних аудиторів перед націоналізацією банку. "Можете прокоментувати якість кредитів, які ваш банк видав? Кому вони були видані? Чому ці компанії не обслуговують кредитний портфель?" – запитав інвестор.

"Я можу прокоментувати повну вашу непроінформованість", – відповів Коломойський, озвучуючи свої дані і спростовуючи звинувачення.

"Ніякі авіалінії і феросплавні заводи кредитів у ПриватБанку не мали. Ідіть вчіть матчастину", – додав він.

Фіала почав розмову про звітність ПриватБанку за 2014-2915 рік, на що Коломойський вибухнув новими запереченнями: "Давайте подивимося ще в 2008, 2009, 1992, може?"

Гендиректор Dragon Capital спробував озвучити аргументи, однак бізнесмен наполіг на своєму. "Я не збираюся тут влаштовувати... Скажіть, ви хто такий? Ви аудитор чи хто? Читайте аудит спокійно. Якщо вмієте читати, ви все там прочитаєте", – сказав Коломойський.

"Ви не прокурор і не слідчий, підозри залиште для своєї дружини! Так буде коректно", – резюмував бізнесмен.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...