"Ви не розумієте, мені ці пільговики не вигідні": Маршрутник вигнав із автобуса дитину із багатодітної сім'ї

У Львові водій маршрутного автобуса №17 вигнав з транспорту 13-річну дівчинку з багатодітної сім'ї за те, що вона не заплатила за проїзд.

Того дня Олена забула вдома гроші. На дорогу в школу вона назбирала по кишенях куртки, а ось на зворотну дорогу їй вже не вистачило. Таке сталося вперше. Тому показала посвідчення на пільговій проїзд, розповіла мама дівчинки Ірина Демидюк, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

"Водій сказав їй: "Плати або виходь". На наступній зупинці він її висадив. Дитина розплакалася, а ніхто з пасажирів навіть слова не сказав. Ну видно ж, що школярка", - розповіла Ірина Демидюк.

Дівчинка в сльозах вибігла з маршрутки і зателефонувала батькові. Він приїхав на зупинку і забрав доньку, а потім поїхав на кінцеву зупинку, щоб поговорити з водієм. "Відповідав тільки однією фразою: "Ви не розумієте, мені ці пільговики не вигідні",– нарікає мама дівчинки.

Вона додала, що донька після інциденту налякана, закрилася в собі і боїться, що в наступний раз знову потрапить на цього грубого водія.

Ірина Демидюк поспілкувалася зі знайомими, які знають цього водія. Вони розповіли, що це вже не перший такий випадок і на нього постійно надходять скарги від пасажирів, але він не реагує. Користувачі соціальних мереж обурилися таким ставленням до дитини і тим, що ніхто із дорослих пасажирів у маршрутці не заступився за дитину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...