"Ви що, закону не знаєте?": Прем'єр-міністра Нової Зеландії через коронавірусні обмеження не пустили в кафе

Причиною відмови стали нові правила роботи закладів громадського харчування, які запровадив уряд країни через коронавірус.

прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн і її наречений Кларк Гейфорд

У новозеландському місті Веллінгтон прем'єр-міністра країни Джасінду Ардерн і її нареченого Кларка Гейфорда не пустили в кафе, оскільки в зв'язку з новими карантинними правилами, воно вже було переповнене, передають Патріоти України з посиланням на New Zealand Herald.

Один з очевидців написав в Twitter, "Ардерн спробувала зайти в Olive, але їй відмовили, тому що воно переповнене". Гейфорд відповів на це повідомлення, що "повинен взяти за це відповідальність", тому що заздалегідь не забронював місце в закладі. За його словами, коли місце звільнилося, співробітники кафе наздогнали їх на вулиці і запропонували повернутися.
Власник кафе підтвердив виданню, що менеджер спочатку відмовив парі, але коли через кілька хвилин столик звільнився, запросив їх назад. Він зазначив, що так вони діють по відношенню до всіх клієнтів.

У середу Нова Зеландія скасувала режим НС, введений через коронавірус, і вийшла на другий рівень карантинних обмежень. Другий рівень буде переглянутий 25 травня. Ардерн раніше заявила, що в рамках другого рівня пом'якшення обмежень відкриються магазини роздрібної торгівлі, торговельні центри, ресторани, кінотеатри та інші громадські місця. Школи та університети будуть відкриті з 18 травня, а бари - з 21 травня. Поїздки всередині країни будуть дозволені, в той час як межі держави будуть тривалий час залишатися закритими для в'їзду іноземних громадян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...