"Ви ж не єврей!": Мер Дніпра в прямому ефірі "наїхав" на міністра економіки (відео)

​Мер Дніпра Борис Філатов осадив в прямому ефірі міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофія Милованова.
Борис Філатов

Конфлікт стався в прямому ефірі Свободи слова з Савіком Шустером, передають Патріоти України.

Після того, як Герасимов розкритикував Милованова, в розмову включився Борис Філатов. Він заявив, що йому нецікаво хто у кого вкрав, а єдине що він хоче почути - чому з бюджету Дніпра вилучили два мільярди гривень.

Чому з бюджету міста Дніпро відбулося вилучення в два мільярди гривень? Різними способами. Або недофінансування освіта і медицина, або перерозподіл доходів, - запитав Філатов.

Замість відповіді, Милованов почав говорити, що центральні органи влади були змушені самотужки інформувати людей про профілактику коронавируса. А після запитав чому цього не зробила місцева влада.

Слухайте, ну я майже єврей, але ви ж не єврей, навіщо ви відповідаєте зустрічним питанням на питання? Я вам задав питання, чому ви вилучили 2 мільярди з нашого міста? А ви мені запитанням на запитання, - осадив міністра Філатов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...