Вибачився і закрив очі: Знаменитий співак помер прямо на сцені (відео)

Серце знаменитого американського співака зупинилося 18 січня, коли він давав свій концерт в Санта-Роса-Біч у Флориді.

Відомий співак Девід Олні помер під час свого концерту в США, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами присутніх на останньому концерті зірки глядачів, в середині своєї третьої пісні Олні "зупинився, вибачився і закрив очі".

Судячи з усього, глядачі і музиканти не відразу зрозуміли, що сталося. Лише через кілька хвилин 71-річного артиста поклали на сцену і почали проводити реанімаційні заходи, які, на жаль, не увінчалися успіхом.

"Лікарі в аудиторії і медики працювали старанно, щоб змусити його прийти в себе. Важко про це писати, тому що я не можу повірити, що він пішов. Мені дуже шкода його дружину, сім'ю, друзів і всіх людей, які любили його і його музику. Навіть тих, хто ніколи не чув про нього. Ми всі втратили когось важливого минулої ночі", - написала у Facebook співачка Емі Рігбі.

А музикант Скот Міллер розповів журналістам, що "Олні не упустив гітару, не впав зі стільця, він був ніжний і делікатний, як завжди".

Пізніше в американських ЗМІ з'явилася інформація, що причиною смерті знаменитості стала серцева недостатність.

За час своєї кар'єри Олні видав 20 альбомів. Крім того, артист співпрацював з такими відомими виконавцями, як Джон Хедлі і Серхіо Уебб, а кавер-версії пісень записували Еммілу Харріс, Стів Ерл, Лінда Ронстадт, Стів Янг, Дель Маккурі, Лорі Льюїс і багато інших зірок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...