Вибірковий карантин, або Як народні обранці на стадіоні матч "без глядачів" дивились (фото)

Попри карантинні обмеження і заборону відвідувати вболівальникам футбольні матчі у Києві народні депутати порушують правила і ходять на стадіон.

Фото з вівторкового матчу "Динамо" – АЗ Алкмаар кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів на "Олімпійському" опублікував журналіст Михайло Ткач, передають Патріоти України.

У VIP-ложі сиділи нардеп від "Слуга народу", голова комітету з питань бюджету Юрій Арістов, "слуга", голова підкомітету з питань діяльності органів прокуратури Владлен Неклюдов, "слуга", голова комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, депутати від ОПЗЖ Олексій Пузанов, Сергій Льовочкін, Григорій Суркіс, депутат з "Батьківщини" Андрій Кожем'якін.

"Карантин. Обмеження. Матчі без глядачів. Але якщо ти депутат від "Слуги народу", то можна у VIP ложу", – пише журналіст у Facebook

Під час карантинних заходів мають право на перебування на матчі лише члени офіційної делегації футбольного клубу (президент клубу, рада директорів), нагадує Ткач. "Де можна почитати коли депутати "Слуги народу" стали членами офіційної делегації футбольного клубу братів Суркісів? Це не рядові депутати президента Зеленського, а голови комітетів. Така вона коаліція Слуги народу та ОПЗЖ. "Зробимо їх разом", – резюмує журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...