Вибори 2019: Чи зможуть дебати щось змінити, - Гацько

В Україні нема політичної культури дебатів. У 2014 році Петро Порошенко також не прийшов на дебати з Юлією Тимошенко. І цього року на Суспільному чекали чинного президента, Юлію Тимошенко та Володимира Зеленського. Вони не прийшли...

Таку думку висловив співголова партії "Демократичний альянс" Василь Гацько, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

За його словами, дебати не змінять результати голосування. Від Зеленського ніхто не очікує змісту та відповідей. Всі розуміють, що він – це в більшій мірі протест. Фактично, рівень його рейтингу – це простест.

"Від Петра Порошенка вже всі все почули. Там питання в тому, що немає віри у сказане. У нього була можливість за цей час між першим і другим туром змінити ситуацію не словами, а конкретними рішеннями", – заявив Гацько.

"Дещо він зробив, зокрема звільнив Семочка, Гладковського. Проте, я вважаю, що цього не достатньо. Він має фігурально "відрубати собі руки". Володимир Зеленський також не може бути свідомим вибором, бо ми дотепер не знаємо, кого він пропонуватиме на найвищі посади в Україні", – додав співголова партії "Демократичний альянс".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...