Вибори президента США: "Америка прискорено вступає в нову еру", - політтехнолог

Вибори в США завершилися, але підрахунок голосів, за яким пильно стежать майже всі країни світу, триває.

Незважаючи на те, що позиції Дональда Трампа поки виглядають менш переконливо, ніж у Джо Байдена, обидва кандидати в президенти США зберігають шанси на перемогу. Російський політтехнолог Станіслав Бєлковський пише, що Америка прискорено вступає в нову еру, без де-факто двопартійної системи і колегії вибірників, передають Патріоти України.

"Саме тому і цим історично виправдана перемога Джозефа Байдена: при Дональді Трампі перехід в майбутнє дещо затримався б, хоча і не принципово", - вважає експерт.

Тим часом відрив Трампа від Байдена в Пенсільванії скоротився до декількох десятків тисяч голосів. У Джорджії їх відділяє дві тисячі голосів. Скорочується перевага Байдена в Арізоні. А Північна Кароліна сподівається підвести підсумки виборів лише до кінця наступного тижня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...