Вибори президента США: Головна інтрига в ключових штатах

Трамп отримав перевагу в ключових штатах, проте розклад може змінитися.

Згідно з останніми попередніми даними, на виборах президента США-2020 лідирує кандидат від "демократів" Джо Байден - у нього 220 голосів вибірників. У Дональда Трампа 213 голосів. Незважаючи на впевненість чинного глави держави в перемозі, все ще може змінитися, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє CNN, в ключових американських штатах - Пенсільванія, Вісконсін, Мічиган і Джорджія - голоси рахують більш повільно з тієї причини, що частина громадян голосувала поштою через COVID-19.

Отже, рекордна через епідемію коронавірусної інфекції кількість відправлених поштою бюлетенів напевно будуть на користь Джо Байдена - саме "демократи" агітували за дострокове голосування по пошті, а голосування в живому режимі давало перевагу Дональда Трампа.

Ситуація в ключових штатах:

Пенсільванія - Трамп 56%, Байден 42% - оброблено 71% голосів виборців
Вісконсін - Трамп 51%, Байден - 47% - оброблено 80% бюлетенів
Джорджія - Трамп 50%, Байден - 48% - оброблено 91% бюлетенів

Мічиган - Трамп 53%, Байден - 45% - підраховано 65% голосів

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...